فلز آنلاین

اطلاعات ضروری آهن

فلز آنلاین

اطلاعات ضروری آهن

مراحل تولید رابیتس چگونه است؟

همان طور که می دانیم رابیتس یکی از انواع سقفهای کاذب می باشد که امروزه استفاده بسیاری در صنعت ساختمان سازی دارد و یکی از پر کاربردترین نوع سقف ها می باشد.

مراحل تولید رابیتس چگونه است؟ رابیتش که بیشتر نام آن را با راویز شنیده ایم، در انواع مختلف ۹ ستون ، ۱۱ ستون و ۱۳ ستون با وزن های سنگین و سبک تولید می شود. قیمت رابیتس بر حسب نوع آن متفاوت است و برای خرید و فروش رابیتس باید به مشخصات فنی آن توجه نمود. در این مقاله به بررسی دقیق تری از سقف های کاذب رابیتس و اجزای تشکیل دهنده ی آن و فیلمی از نحوه تولید آن بشرح موارد ذیل می پردازیم.

  • رابیتس چیست؟
  • نحوه تولید رابیتس به چه صورت است؟
  • آیا نحوه تولید رابیتس را مشاهده کرده اید؟
  • رابیتس چگونه و از چه نوع فولادی تولید می شود؟

رابیتس

رابیتس شامل توری های فولادی و به صورت مشبک است. اصولاً قبل از گچ کاری نهایی در جهت زیر سازی بهتر این نوع سقف مورد استفاده قرار می گیرد. از طریق مفتول های گالوانیزه و مخصوص که سیم رابیتس بندی نامیده می شود، می توان رابیتس بندی را به صورت شبکه فرعی اجرا کرد. قابل ذکر است که استفاده از میله های افقی و عمودی در جهت ثابت نگه داشتن آنها ضروری است. از سقف کاذب رابیتس در جهت ایجاد زیبایی و پوشاندن نمای زیرین کار استفاده می گردد.

مدت زیادی است که از رابیتس در صنعت ساختمان سازی استفاده می گردد. استفاده از این نوع سقف اگرچه دارای معایبی اندک است اما در بسیاری از موقعیت ها و مکان ها از این سقف استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی رابیتس چسبیدن سریع ملات بر روی آن و عدم ترک خوردن است. با استفاده از انواع رابیتس مسطح و برجسته می توانید طرح دلخواه خود را روی سقف اجرا نمایید.

همان طور که در ابتدا اشاره کردیم سقف کاذب رابیتس یکی از پرکاربرد ترین سقف های کاذب بوده که شامل میلگرد و نبشی است. همچنین تورهای گالوانیزه و گچ رویه ی آن را تشکیل می دهند. از مهم ترین مزایای استفاده از سقف کاذب رابیتس در ساختمان سازی سرعت مناسب اجرا، امکان اجرای طرح دلخواه و در دسترس بودن مزایا است.
جهت مشاهده ویدئو مراحل تولید رابیتس کلیک نمایید.
مشاهده تأمین کننده رابیتس در سایت فولاد24
مشاهده صورت بارهای رابیتس در سایت فولاد24


آلیاژ اینکونل چیست؟

آلیاژ اینکونل که به نام های “inco” یا "iconel" نیز خوانده می شود، از خانواده آلیاژهای محلول جامد بین‌نشین نیکل- کروم می‌باشد و به‌طور کلی برای کاربردهای دما بالا استفاده می‌گردد.

با ما همراه باشید، در ادامه مقاله با موارد ذیل:

  • اینکونل چیست؟
  • تاریخچه
  • کاربردهای آلیاژ اینکونل
  • اینکونل چه خصوصیاتی دارد؟
  • جوشکاری اینکونل
  • آلیاژهای اینکونل کدام اند؟

آلیاژ اینکونل چیست؟

این آلیاژ درواقع یک گروه از سوپرآلیاژها بر پایه نیکل هستند که در برابر خوردگی و اکسیداسیون در شرایط کاری دما و فشار بالا مقاومت بالایی دارند. در دمای بالا، روی سطح آلیاژهای اینکونل لایه‌ای مقاوم، پایدار و غیرفعال از اکسید ایجاد می‌شود که از خوردگی بیشتر جلوگیری می‌نماید.این آلیاژ در دماهای بالا استحکام خود را حفظ می‌کند. این آلیاژ برخلاف آلومینیوم و فولادهای زنگ نزن که به علت احتمال وقوع خزش در دماهای بالا قابل استفاده نیستند، کاربرد دارد.
آیا شما با تاریخچه، کاربرد و نیز خصوصیات اینکونل آشنایی دارید؟  شما می توانید با مراجعه به آلیاژ اینکونل در سایت فولاد24 اطلاعات تکمیلی را بدست آورید.
همچنین جهت مشاهده تأمین کنندگان فلزات آلیاژی، می توانید به قسمت تأمین کنندگان سایت فولاد24 مراجعه نمایید.


آشنایی با انواع اتصالات

اتصالات در تمامی سازه‌ها از جمله سازه‌های فولادی یکی از اجزای اساسی سازه بوده و عامل اصلی یکپارچگی سیستم‌های سازه‌ای است. یک اتصال ضعیف و نامناسب می‌تواند منجر به یک سری زوال‌های پی در پی و بنیادی در سازه فولادی شود، در این نوشتار به اختصار به انواع آن خواهیم

 

از آنجا که زوال اعضای سازه‌ای خیلی کم اتفاق می‌افتد، بسیاری از زوال‌های سازه‌ای ناشی از طراحی ضعیف اتصالات‌ یا ضعف در جزئیات اجرائی است. در طراحی و اجرای اتصالات ساختمان‌های فولادی باید توجه ویژه‌ای بشود که حتی در ساختمان‌های در حال احداث نیز مشکلات متعددی دیده می‌شود که به هنگام زلزله شکست جوش و گسیختگی اتصال ساده‌، یا گیردار تیر به ستون ساختمان‌های فولادی زیاد تجربه شده است.

اتصالات چیست؟

اتصالات لوله به قطعاتی می گویند که برای تغییر جهت، انشعاب گیری، تبدیل قطر لوله و یا اتصال دو لوله به همدیگر استفاده می شود. این اقدامات در طول مسیر لوله کشی انجام می شود تا لوله فولادی و سایر مقاطع به درستی در مکان قرار بگیرد و وظیفه انتقالات به خوبی انجام شود. به این فرآیند لوله کشی می گویند که در طی آن نیاز است که لوله ها را متناسب با وزن، جنس و شرایط مقاطع، به یکدیگر متصل کنند.

در کل اتصالات یا fitting جهت متصل کردن لوله ها یا تبدیل، کاهش و افزایش قطر لوله و یا تقسیم مسیر جهت محتویات لوله در لوله کشی ها بکار گرفته می شود، که در روش های وصل آن ها می توان هم از قابلیت پیچی شکل آنها استفاده نمود و هم آنها را جوش داد که عموما در موقعیت های لوله کشی گازی برای جلوگیری از خطر نشت گاز آنها را جوش می دهند. کاربرد اتصالات به منظور استفاده در پروژه های تاسیساتی ساختمانی الزامیست و در تعداد انبوه و جنس های گالولنیزه، درزدار و بدون درز تولید و عرضه می گردند.

انواع اتصالات:

  • اتصالات سه راهی
  • اتصالات زانویی
  • اتصالات تبدیل
  • اتصالات کپ
  • اتصالات سردنده
انواع اتصالات

اتصالات جوشی:

اتصالات جوشی از جمله اتصالاتی است که قابلیت جوش به انواع لوله‌ها را دارد. خاصیت مهم این اتصالات، تغییر مسیر جریان سیال به شاخه‌های دیگر است. اتصالات صنعتی همچنین سبب کاهش اندازه لوله‌ها می‌گردند و با اتصال به دیگر تجهیزات، تسهیل‌کننده فرآیند لوله ‌کشی می‌شوند.

انواع اتصالات جوشی در شکل و شمایل مختلفی چون زانویی، کروی، کلاهکی هستند که قابلیت تنظیم میزان جریان و کاهش و افزایش آن را دارند. اتصالات جوشی از شایع‌ترین و رایج‌ترین اتصالات هستند که در اندازه‌های مختلف برای لوله‌ها موجودند.

اتصالات جوشی با استفاده از لوله‌های یک پارچه یا بدون درز ساخته می‌شوند. برای ساختن اتصالات جوشی از مواد اولیه و مصنوعی با کیفیت استفاده می‌شود که در فرآیندهای مختلف تبدیل به اتصالات زانویی، کلاهکی و کروی می‌گردند. شکل گیری و ساخت اتصالات جوشی طی یک فرآیند فشرده و قوی اتفاق میافتد که سبب شکل گیری و فرم مخصوص اتصالات می‌شود. ماده اولیه این اتصالات صنعتی لوله یا شلنگی است که به صورت طولی برش داده می‌شود و در قالب مشخصی شکل و فرم می‌یابد و در آخر تحت عملیات حرارتی، انسجام یافته و شکل آن ثابت می‌ماند. اتصالات جوشی کروی شکل، بیشترین کاربرد را برای تنطیم جریانات دارند.

اتصالات جوشی از جنس استیل اتصالات صنعتی رایج‌‌تری هستند که دلیل آن، کم هزینه بودن این نوع از اتصالات است. اتصالات Sch 10 نیز در اتصالات جوشی استیل رایج هستند. اتصالات جوشی به دو صورت اتصالات جوشی فولادی و اتصالات جوشی استیل تولید و در صنایع آب و فاضلاب، گاز، بخار، هوا و صنایع مختلف مورد استفاده قرا می‌گیرند. هر کدام از این اتصالات جوشی نیز به دو نوع درزدار و مانیسمان تقسیم‌شده که بر اساس فشار، کارکرد خطوط، نوع سیال و ضخامت لوله انتخاب می‌گردد.

انواع اتصالات جوشی:

  1. اتصالات استیل جوشی درزدار
  2. اتصالات استیل جوشی مانیسمان
  3. اتصالات فولادی جوشی درز دار
  4. اتصالات فولادی جوشی مانیسمان

زانو ELBOW

نوعی از قطعات خمیده لوله‌ها و دیگر مجاری صنعتی که این خمیدگی به زانوی انسان شبیه است زانویی گفته می‌شود. یا زانویی سرویس نوعی اتصال لوله‌کشی یا پایپینگ است،که...

آیا شما با استاندارد های انواع اتصالات آشنایی دارید؟شما می توانید با مراجعه به انواع اتصالات در سایت فولاد24 اطلاعات تکمیلی را بدست آورید.

https://foolad24.com/fa/Metal-fittings